Elder Benefits Program Tuesday, April 30, 2024 Agenda

9:30 - 12:40 Morning Program

9:30 - 10:15	SSI & SSDI (45 min) Linda Landry, Disability Law Center
10:15 - 11:00	MassHealth for Community Residents (45 min) Kate Symmonds, Massachusetts Law Reform Institute
11:00 - 11:10	Break
11:10 - 11:55	Home Care and the Frail Elder Waiver (45 min) Shannon Turner, Massachusetts Executive Office of Elder Affairs
11:55 - 12:40	MassHealth Long Term Care (45 min) Deborah Filler, Greater Boston Legal Services

12:40 - 1:40 Lunch

1:40 - 4:00 Afternoon Program

1:40 - 2:25	Medicare (Parts A and B) and Medicare Advantage (45 min) Mary McGinley, Greater Boston Legal Services Medicare Advocacy Project
2:25 - 3:10	Medicare Drug Coverage (Part D) & Prescription Advantage (45 min) Rachel Shannon Brown, Community Legal Aid Medicare Advocacy Project
3:10 - 3:20	Break
3:20 - 4:00	EAEDC and Additional Options for Income Maximization (40 min) Andrew Bardetti, South Coastal Counties Legal Services